Tofaş Sokak Çocukları İçin 2 Minibüs Bağışladı

Tofaş, Bursa Valiliği tarafından yürütülen sokak çocukları projesine destek olmak için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne iki scudo minibüs hibe etti.

Tofaş Sokak Çocukları İçin 2 Minibüs Bağışladı
Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Tofaş CEO’su Kamil Başaran arasında devir teslim protokolü imzalandı. Törende konuşan Vali Şahabettin Harput, Tofaş CEO'su Başaran'a teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalara da tam destek sözü aldı.

Başaran ise, geleceğe umutla bakmanın yolunun sağlıklı çocuklardan geçtiğini ifade ederek, "Tofaş olarak geleceğimize umutla bakmamızı sağlayan çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Bursa Valiliği tarafından yürütülen sokakta yaşayan ve çalışan çocuklara yönelik hizmetin bir parçası olduğumuz için mutluyuz. Çocuklarımızı topluma kazandırmak çok önemli. Biz Bursa ile bütünleşmiş bir aileyiz. Projenin mobilite ihtiyacını gideriyoruz. Tofaş basketbol takımı oyuncularımız ve başkanımız Efe Aydan da valiliğin yürüttüğü bu projede yer alacak. Sevgi köyünde çocuklarla sohbet edecek ve çocuklara spor sevgisini aşılayacak" dedi.

Başaran, valilik binası önüne park edilen iki scudo minibüsün anahtarını Vali Harput'a teslim etti. Harput, Başaran ile birlikte araçları inceleyerek objektiflere gülümsedi .
Kaynak: İHA