5 yeni film vizyonda

Bu hafta biri Türk filmi olmak üzere 5 yeni film sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

5 yeni film vizyonda
'ARAF'

Dram türündeki ''Araf'', haftanın tek Türk filmi olarak beyaz perdeye yansıyacak. Neslihan Atagül, Özcan Deniz, Barış Hacıhan'ın başrollerini paylaştığı filmi, yakın döneminin önemli kadın yönetmenlerinden Yeşim Ustaoğlu yazıp, yönetti. Filmde, köyde yaşayan 18 yaşındaki Zehra ile 38 yaşındaki Mahur arasındaki aşkla dengelerin altüst olması konu ediliyor.

'AYI TEDDY'


Komedi filmi ''Ayı Teddy'', 8 yaşındaki John'un Noel'deki dileğiyle oyuncak ayısının canlanarak en iyi arkadaşı olmasını ve yıllar sonra yaşadıklarını anlatıyor. Family Guy'ın yaratıcısı Seth MacFarlane'nin yönetmenliğini yaptığı film, gösterime girdiği her ülkede hem seyircilerin hem de eleştirmenlerden yüksek not almayı başardı. Filmde, MacFarlane Ayı Teddy'ye sesiyle can verirken, diğer başrolleri Mark Wahlberg ve Mila Kunis paylaşıyor.

'AŞKIN ÖMRÜ 3 YILDIR'


Romantik komedi türündeki ''Aşkın Ömrü 3 Yıldır'', Fransız yazar Frederic Beigbeder'in aynı adlı romanından uyarlanarak, sinemaya aktarıldı. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yine yazar Beigbeder'in üstlendiği yapımda, Gaspard Proust ve Louise Bourgoin rol alıyor.
'TEHLİKELİ TAKİP'

Dram gerilim türündeki yapım ''Tehlikeli Takip''te, iki genç polisin güçlü bir yeraltı örgütüne karşı hayatta kalma mücadelesi konu ediliyor. İlk gösterimi Toronto 2012 Film Festivali'nde yapılan filmin yönetmen koltuğunda, aynı zamanda senaristliği de üstlenen David Ayer oturuyor. Filmde Jake Gyllenhaal, Michael Pena ve Anna Kendrick başrolü üstleniyor. FİLMİN

'VUR VE KAÇ'


Aksiyon komedi romantik türündeki ''Vur ve Kaç''ta başrolleri Dax Shepard, Kristen Bell ve Bradley Cooper paylaşıyor. Yönetmenliğini David Palmer ve Dax Shepard'ın yaptığı filmin senaryosunda da Shepard'ın imzası bulunuyor. Vur ve Kaç'ta, tanık koruma programına alınması gereken Charlie'nin, sevgilisiyle her şeyi riske atarak çıktıkları yolculukta yaşadıkları beyaz perdeye yansıtılıyor.