Şanlıurfa'da Yeşilay Faaliyetleri

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa temsilciliğine atanan Ressam Muharrem Çelik, Eylül ayı itibariyle kentte çeşitli faaliyetlere başlayacaklarını söyledi.

Şanlıurfa'da Yeşilay Faaliyetleri
Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin toplumumuzdaki önemine işaret eden Ressam Muharrem Çelik, “Yeşilay Cemiyeti, Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren önemli hizmetler yapmış ve toplumun değerlerini koruması anlamında faaliyetlerde bulunmuştu. Sonraki yıllarda da zararlı alışkanlıklara karşı faaliyetlerini sürdüren Yeşilay’a, bugün her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunun bilincindeyiz” dedi.

Gençlerin, başta alkol, uyuşturucu ve sigara olmak üzere hızla bataklığa sürüklendiği günümüzde, Yeşilay Cemiyeti’nin bilinçlendirme faaliyetlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu anlatan Çelik, şöyle konuştu: ”Toplumun böyle bir ihtiyacı olduğundan hareketle, bugüne kadar zararlı alışkanlıklardan koruma adına sanatsal faaliyetlere ağırlık vererek gençlerimizi ve çocuklarımızı bu yönde teşvik ediyordum. Türkiye Yeşilay Cemiyeti yönetim kurulu da Şanlıurfa’da cemiyet adına faydalı faaliyetlere imza atabileceğimizi düşünerek temsilcilik görevi ile bizi onurlandırdı.Sanat yaşamımda sosyal sorunlara dikkat çeken anlayışım, verilen bu görevde de devam edecektir. Oluşturacağımız gönüllü gurubu ile kentimizde zararlı alışkanlıklara karşı çeşitli projeler geliştirilecek. "
Kaynak: İHA