Malatya Günleri

Malatya Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen Malatya Günleri tanıtım etkinliğine gösterilen ilgiden memnun kaldı.

Malatya Günleri
İstanbul Feshane’de 4 bin metrekare kapalı, 2 bin metrekarede açık alanda stantların kurulduğu mekanda, Malatya, bütün güzellikleri ve değerleriyle tanıtılmaya çalışıldı.

Malatya Günleri tanıtım etkinliğini başından sonuna kadar takip eden Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, etkinliğin gerek organizasyon ve gerek katılımcı açısından başarılı geçtiğini belirterek, istenilen hedefe ulaşıldığını söyledi.

Malatya Günleri tanıtım etkinliğinde 70’in üzerinde standın açıldığını ve açılan bu stantlarda Malatya’nın tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra yapılan yatırım ve hizmetlerin sergilendiğini kaydeden Bozkurt, “Burada büyük bir yoğunluk yaşadık. Kalabalık bir vatandaş topluluğunun yanı sıra bakan ve milletvekillerimiz ziyaret etti. Hasret giderdiler. Önümüzdeki yıllarda daha çok hemşehrimizin katılımını bekliyoruz” dedi.

Bozkurt, etkinlikte stant açan firmalara teşekkür ederek şunları söyledi: “Malatyalılar olarak İstanbul’da güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Valiliğiyle, belediyesiyle, oda ve derneklerle, sivil toplum kuruluşlarıyla, kamu kurum ve kuruluşlarıyla, şirketleriyle hep beraber Türkiye’nin en büyük şehri İstanbul’daki Malatyalılar ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen insanlarla buluştuk. Etkinlikte stant açan herkes Malatya’nın bir değerini tanıttı. Lezzetlerini tattırdı. Ben, Malatya’dan gelerek burada stant açan, kamu kurum ve kuruluşlara, sivil toplum kuruluşları ile firmalara çok teşekkür ediyorum.”

Malatya Belediyesi olarak etkili ve başarılı bir tanıtım yaptıklarını ifade eden Bozkurt, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz de Malatya Belediyesi olarak, Malatya’nın değerlerinin yanı sıra yaptığımız yatırım ve hizmetleri anlattık. Güzel bir stant düzenlemesi yaptık. Dergilerle, CD’lerle, kataloglarla, afiş ve resimlerle, Mabesem’de üretilen el işleriyle Malatya ve Belediyemiz değerlerini, hizmetlerini, yatırımlarını, sanatsal ve kültürel değerlerini tanıttık. Malatya Günleri’ni ve Belediyemiz standını ziyaret edenler bir nebze de olsa hasret giderdi. Memleket havası teneffüs ettiler”

Malatya Belediyesi standının Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından düzenlendiğini söyleyen Bozkurt, sözlerini şöyle tamamladı: “Malatya Belediyesi standı gerek şekil olarak ve gerek içerik olarak farklı bir düzenleme ile ziyaretçilere sunuldu. Ziyaret edenler tarafından da büyük ilgi ve beğeni kazandı. Gerek hazırlanan tanıtım materyalleri, gerek sergilenen ürünler, ziyaretçilerimizi ziyadesiyle memnun etti. Ben bu standın böylesine güzel ve başarılı bir şekilde hazırlanmasından dolayı başta Kültür A.Ş. Genel Müdürümüz Murat Nalçacı olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA