Divriği'nin Su Sorunu

AK Parti Divriği İlçe Başkanı Selahattin Mermer, Divriği'nin su sorununun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gayretleriyle çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

Mermer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Geçtiğimiz yıllarda Başbakan Erdoğan, Divriği'yi ziyaretinde su sorunu konusunda bilgilendirilmişti. Başbakanımız, Divriği halkına bu sorunun çözüme kavuşturulacağı müjdesini vermişti. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu'nun verdiği bilgiye göre, Sayın Başbakanımız, Bakanlar Kurulu toplantısında Divriği'nin su sorunu hakkında bilgi istemiştir. Başbakanımızın bu konuya hassasiyeti ilçemize verdiği değeri göstermektedir. Divriği halkı olarak kendilerine teşekkür ediyoruz'' dedi.

Divriği'de su sorununu çözüme kavuşturacak projenin toplantıdan 3 gün Sonra ek yatırım programına alındığını ifade eden Mermer, ''Projenin ihalesi yapıldı ve çalışmalar önümüzdeki günlerde başlatılacaktır'' diye konuştu.

Mermer, ilçede Son yıllarda ciddi çalışmaların olduğunu belirterek, yol, su, kültürel alanların restorasyonu ve çevre düzenlemeleri konusunda çalışmaların devam ettiğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da desteğiyle Divriği'nin yakın zamanda hak ettiği yere ulaşacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: Mücahit Koç

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA