CHP’den AK Parti’ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü, AK Parti Adana İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

CHP’den AK Parti’ye Ziyaret
CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, İl Başkanı Orhan Sümer, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç, Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, Çukurova İlçe Başkanı Mehmet Çelebi, Adana İl Sekreteri Nadir Mayaoğlu ve Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Biçer’den oluşan CHP heyeti, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı’ya iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, Türkiye gündemini ilgilendiren konular hakkında görüş alış verişinde bulunulurken, özellikle Suriye’deki olayların bir an önce bitmesi temennisi ortak görüşü oluşturdu.

CHP İl Başkanı Orhan Sümer, kendilerine ilk siyasi parti ziyaretinin AK Parti tarafından yapıldığını hatırlatarak, “Bizde ilk siyasi parti ziyaretini buraya yapalım istedik. Milletvekilimiz de bu ziyarete bizi yalnız bırakmadı. Böylece daha üst kademe bir iade-i ziyaretle, sanırım Ziyaettin ağabeyi onore etmiş oluyoruz” dedi.

Yağcı, “Biz CHP’lilere alışkınız, bizim daha önce CHP yönetimlerinde yer almış arkadaşlarımız var. Onlarla da uyum içinde çalışıyoruz. Diğer siyasi partilerden de arkadaşlarımız var” ifadesini kullanınca, Orhan Sümer “Çünkü çatı CHP’dir, böyle olması da doğaldır” cevabını verdi.

Ziyaret esnasında AK Parti Adana İl Teşkilat Başkanı Mehmet Aslanbaba, Seçim İşleri Başkanı Fikret Yeni, Tanıtım ve Medya Başkanı Zafer Kara, Dış İlişkiler Başkanı Mustafa Özcan, Halkla İlişkiler Başkanı Fahrettin Coşkun, Mali ve İdari İşler Başkanı Hasan Aydın, İl Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Berzan Toprak, Uğur Uluğsu ve Ferit Şen de hazır bulundular .
Kaynak: İHA