Başkan Evcilmen’in Kırcami Buluşması

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi sınırlarında bulunan Kırcami bölgesi muhtarları ve Kırcami Derneği yöneticileri Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen kahvaltıda buluştu.

Başkan Evcilmen’in Kırcami Buluşması
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Kırcami Bölgesi Geliştirme Güzelleştirme Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Çiviler, dernek yöneticileri ve bölge muhtarları ile kahvaltıda buluştu. Bölge ile ilgili Son gelişmelerin değerlendirildiği toplantıya, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Topçular Muhtarı Nazif Alp, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeşilova Muhtarı Ahmet Akcan, Güzeloluk, Fener, Zümrütova, Doğuyaka, Mehmetçik, Tarım ve Çağlayan Mahalle Muhtarları katıldı.

Kırcami planlaması ile ilgili Son teknik gelişmeleri paylaşan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Çok iyi bildiğiniz gibi 25 binde birlik planın iptaliyle Kırcami’de 3.5 yıllık bir kayıp yaşandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kısa sürede yapacağı düzenlemeyle bunun telafisi mümkün. Muratpaşa Belediyesi’nin yapacağı binde birlik planlarla ilgili hiç kuşkunuz olmasın. Bizim, bu planlarla ilgili hazırlığımız var. Hiç zaman kaybedilmeyecek. Bu planlamayla ilgili en önemli konu Kırcami halkının kabulü. Bu noktada da size önemli görev düşüyor” dedi.

Kırcami ile ilgili bugüne kadar pek çok hata yapıldığını, bundan Sonra ilgili kurumların hep birlikte sorunun çözümüne yönelik çalışma yapmasını istediklerini belirten Dernek Başkanı Mustafa Çiviler, “Dernek olarak, planlama sürecinin her aşamasında aktif rol alıyoruz, çözüm önerilerimizi iletiyoruz. Muratpaşa Belediye Başkanı olarak sizin desteğinizin de artarak devam etmesini istiyoruz” dedi.

Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp’in bölge yaşayanlarının düşüncelerini ve sorularını aktarmasının ardından, Başkan Evcilmen, en kısa sürede geniş katılımlı bir toplantıda Kırcami ile ilgili Son gelişmeleri paylaşacağını ifade etti .
Kaynak: İHA