Başkan Burma, Çatamçamlılarla Buluştu

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, CHP Atakum ilçe Başkanlığı’nca Çatalçam’da düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Burma, Çatamçamlılarla Buluştu
Belediye başkanı ile halkı buluşturarak, ilk ağızdan halka istek ve şikayetleri konusunda bilgi aktarmak olduğunu belirten CHP Atakum İlçe Başkanı Ali Ekber Bolat, “Bu tür toplantıları daha önce yaptık, faydalı olduğunu gördük. Halk belediye başkanımız ile bir araya gelerek, ne isteği ve derdi varsa anlatıyor, sorunlarına çözüm buluyor. Bu nedenle bu tür toplantıları sürekli devam ettireceğiz” dedi.

Çatalçamlıların sorunlarını dinleyen ve belediye çalışmaları ile ilgi bilgi veren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Siz istek ve şikayetlerinizi anlattınız, ben dinledim. Biliyorsunuz ki, bugüne kadar beni ilgilendiren konularda her türlü isteğinizi ve sorununuzu karşıladım, karşılamaya da hazırım. Halkın bir sorunu varsa, ben asla bu benim konum değildir demem. Çözmeye çalışırım, ancak takdir edersiniz ki benim de yapabileceğim şeyler var, yapamayacağım şeyler vardır. Ancak sizler de beni ilgilendirmeyen konularda lütfen silgili makamlara gidiniz. Sonra bana söyleyin, ben onun da takipçisi olur, sizin adınıza yapılmasını sağlamaya çalışırım. Bugüne kadar halkla, Atakumlu ile ilişkilerimde hep samimi oldum. Çünkü arkamda yalnızca sizlerin güce ve sevgisi olduğunu biliyorum. Ben, arkamda iktidar gücü olmadan yalnızca sizin desteğinizle ayakta duruyorum. Bundan sonra da aynı değerde bu ilişkilerimizi sürdüreceğimize inanıyorum” diye konuştu .
Kaynak: İHA