Aydın’dan, Pamuk’a Ziyaret

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, 4 ayda ziyaret ettikleri 100 bin kişinin 30 binini partiye üye kaydettiklerini söyledi.

Aydın’dan, Pamuk’a Ziyaret
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Adana’nın en büyük ilçesi konumundaki Seyhan’da, sorumluluklarının bilinci içerisinde faaliyetlerine devam ettiklerini bunu yaparken de sistemleştirdikleri kendilerine has programlar uyguladıklarını ifade etti.

Pamuk, "Ramazan ayı içerisinde yine boş durmadık ve Seyhan’ın dört bir yanında iftar yemekleri tertip ettik. Yine bu ay içerisinde hastane ziyaretlerinde bulunduk. 4 ayda 100 bin vatandaşımızı ziyaret ettik. Bunlardan 30 bin kişiyi partimize yeni üye olarak kaydederek, Seyhan’daki seçmenin yüzde 15’ini resmen üye yaptık. Halkımızla iletişim içerisinde olmayı önemsiyoruz. Yaptığımız ziyaretler ile de bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Çalışmalarından dolayı Pamuk ve teşkilat üyelerini tebrik eden Aydın, her kademedeki kimselerin görevini layıkıyla yerine getirmesi durumunda sorunların birer birer çözüleceğini ifade etti.

Aydın, “Siyasetçiler, atanmışlar, bürokratlar yani hizmetliden tutun da en üst düzeye kadar herkes görevini yerine getirirse bu memlekette sorun kalmaz. Bir şeyleri daha iyi nasıl yapabiliriz, daha çok insana nasıl daha kaliteli hizmet götürebiliriz anlayışını bizler amaç edinmeliyiz" diye konuştu .
Kaynak: İHA