AK Partililer İbradı’da

AK Partililer Antalya’nın İbradı ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 27. Üzüm Festivali’ne katıldı.

AK Partililer İbradı’da
AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkan Yardımcısı Ayhan Ateş ve Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ile birlikte İbradı’da düzenlenen Üzüm Festivali’ne katıldı.

İbradı’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen 27. Üzüm Festivali mahalli folklor gösterileri ile başladı.

Festival, resim sergisi ve en iyi üzümün seçildiği yarışma ile sona erdi. İl Başkanı Mustafa Köse ve Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, festivalden sonra ilçe merkezinde ve Ormana Beldesi’nde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

İbradı Belediye Başkanı Muharrem Kaya ve Ormana Belediye Başkanı Ayhan Keskin’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan partililer, daha sonra esnaf, kıraathane ve belde ziyaretleri yaptılar. Ormana Beldesi’nde kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, “Biz halkımıza hizmet etmek için buradayız. Meclisin tatile girmesiyle yollara düşen milletvekillerimiz bir gün bile tatil yapmadan çalışmalara devam ediyorlar. İnşallah, Antalya’da bulunan tüm köy ve beldelerdeki vatandaşlarımıza ulaşıp, varsa sorunlarını çözmeye çalışacağız. Bizler sadece seçim döneminde değil her zaman halkımızın yanındayız” diye konuştu.

İbradı ilçesinde ve Ormana beldesinde vatandaşlarla uzun süre sohbet eden partililer; daha sonra kısa bir süre sonra yapımı tamamlanmakta olan İbradı Hükümet Konağı’nın inşaatında incelemelerde bulundu .
Kaynak: İHA