Engelliler Çalışmalara Başladı
Bu sezon 1. Lig’de mücadele edecek olan Aydın Engelliler Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yaptığı çalışmalarla başladı.

Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili açıklama yapan Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ercan Karacasulu, “İzmir Karşıyaka’dan Yaşar Kurtbaş ve Selman Aydın, Bornova Barışgücü’nden Ümit Koca, İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan Haktan Özyılmaz’ı transfer ettik. Antrenmanlara katılabilmelerini sağlamak için Aydın’a yakın bölgelerden transferler yaptık. Çekirdek kadromuzu da koruduk. İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. İnşallah Aydın’ı iyi bir şekilde 1. Lig’de temsil edeceğiz” dedi.
Karacasulu, liglerin ekim ayı sonunda başlayacağını da kaydederken, fikstürün önümüzdeki günlerde çekileceğini belirtti.
