Başkan Evcilmen, Torunu Eliz’le Birlikte Kreşte

Torunu Eliz’i kreşe götüren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, dersine katıldığı çocuklarla yakından ilgilendi.

Başkan Evcilmen, Torunu Eliz’le Birlikte Kreşte
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, torunu Eliz Evcilmen’i sabah kreşe götürerek, Kreş Müdürü Neriman Hoyraz, öğretmenler ve veliler ile sohbet etti. Eliz ile birlikte sınıfa giren Başkan Evcilmen, kreşte eğitim alan miniklerle de yakından ilgilendi ve çocuklarla birlikte kitapları inceledi.

Tüm çocukların okul öncesi eğitim alması gerektiğini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Eliz’in sosyal, kendine güvenen, ayakları üzerinde durabilen, kendi kararlarını verebilen, yalan söylemeyen, korkmayan, hatasını korkarak gizleyen değil, hatasını ifade edip onu paylaşabilen bir çocuk olarak yetişmesi için çaba harcıyoruz. Bu konuda aileye düşen görevler var. Ancak bu gelişimde okul öncesi eğitimin de önemi çok büyük” dedi.

Torunu ile vakit geçirmekten büyük keyif aldığını belirten Başkan Evcilmen, “Eliz benim için her şey. Kreşe başladığı ilk günlerde de, yalnız bırakmak istemedim. Onun iyi vakit geçirmesi, kreşini, öğretmenini sevmesi, arkadaşları ile uyum içinde olması, her veli gibi beni de mutlu ediyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA