Türk Telekom’da ‘iptal’ Rezaleti

Kayseri Türk Telekom İl Müdürlüğü hizmet binası içinde, çeşitli nedenlerden dolayı aldıkları hizmeti iptal ettirmek isteyen vatandaşlar saatlerce kuyrukta bekledi.

Türk Telekom’da ‘iptal’ Rezaleti
Öğle mesaisinin ardından, çeşitli gerekçelerle Türk Telekom’un telefon, ADSL ve benzeri hizmetleri alan vatandaşlar hizmet iptali için başvuruda bulundu. Ancak çok sayıda vatandaşın işlemi ancak mesai bitimine kadar gerçekleştirildi.

Vatandaşlar ile Telekom yetkilileri arasında zaman zaman tartışma yaşandı. Tartışmalar sırasında ses tonunu yükselten vatandaşların işleri hızlandırılırken, Türk Telekom yetkilileri tarafından çekim yapmak isteyen gazeteciler engellenmeye çalışıldı. Telekom yetkilileri, “Biz bu yoğunluğu biliyorduk, Bu yoğunluğun sebebi bağlarından şehre göç eden vatandaşlar. Abonelerimiz bağlarından göçtükleri için telefonlarını iptal ettiriyorlar. 2 saati geçkin bekleyen abonemiz yok.” diyerek kendilerini savundu. Vatandaşlar söz konusu açıklamaların karşısında, 3 saat bekleyeceklerini belirten sıra fişlerini gösterdiğinde, yetkililer konuyla ilgili açıklama yapmakta zorlandı .
Kaynak: İHA