Sinyor 'Düşes' attı!

Berlusconi'den İngilizlere ikinci darbe...

Sinyor 'Düşes' attı!
Berlusconi yıllarca aleyhine yayın yapan İngiliz medyasından intikam alma fırsatını yakalayınca 2. 'golü' attı. Closer'dan Sonra Sinyor'un sahibi olduğu Chi dergisi Kate Middleton'ın üstsüz fotoğrafını bastı.

Çıplak savaşta yeni cephe... İtalya'nın eski başbakanı Silvio Berlusconi'ye ait Mondadori yayıncılığa ait Closer dergisinin Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın üstsüz fotoğraflarını yayınlamasının ardından Sinyor'un bir başka dergisi Chi de fotoğraflara yer verdi.
Dergi, 'Kate Middleton. Kraliçe çıplak' başlığı ve Düşes'e ait 3 üstsüz kareyle raflara çıktı. İngiltere veliaht prensi William'ın eşine ait 18 fotoğrafı basan ve 19'dan fazla sayfa ayıran derginin editörü Alfonso Signorini, giriş yazısında şu ifadeleri kullandı: Üstsüz Kate fotoğraflarını Son derece normal. Kendime şunu soruyorum. Kate Middleton; Cambridge Düşesi ve İngiltere'nin gelecekteki kraliçesi neden yaşıtlarından farklı olmak zorunda?...

AVUKATLAR TEYAKKUZDA
Middleton'un fotoğraflarının ikinci dergide de yayınlanması, İtalyan basınında, Berlusconi'nin Başbakanlık koltuğunda oturduğu sırada kendisine yüklenen İngiliz medyasına cevap olarak yorumlandı. Öte yandan Prens William'ın avukatları, fotoğrafları basan dergi aleyhine cezai işlem başvurusunda bulundu.