Öğrenciler Büyükşehir Belediyesi’nde

Samsun’da 4 ayrı okulda eğitim gören ilköğretim öğrencileri yeni öğretim yılı münasebetiyle Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

İstiklal İlkokulu Müdürü Mehmet Saka’nın öncülüğünde İstiklal İlkokulu , Mustafa Kemal İlkokulu , 23 Nisan Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu’nda okuyan farklı sınıflardan 8 öğrenci Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır’ın misafiri oldular .

İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Saka , yeni öğretim yılının başlaması münasebetiyle Samsunlu öğrencileri temsilen farklı okullardan seçilen öğrencilerin Samsun’u yöneten büyüklerini ziyaret ederek tavsiyelerinden ve tecrübelerinden yararlandıklarını söyledi .

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır da 2012 - 2013 öğretim döneminin Samsundaki tüm öğrencilere , velilere , çok kıymetli öğretmenlere ve bütün millete hayırlı olmasını temenni etti .

Başkan Vekili Çakır daha sonra öğrencilere günün anısına birer hediye vererek , yeni eğitim ve öğretim döneminde bir kez daha başarılar diledi .
Kaynak: İHA