Korkuteli’de İlköğretim Haftası Kutlaması

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılı ve İlköğretim Haftası kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.

Korkuteli’de İlköğretim Haftası Kutlaması
Törene; Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Garnizon Komutanı Volkan Onay, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenci grupları katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz’ün iki öğrenci ile Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Osman Önal İlk Öğretim Okulu’nda devam etti.

Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, yeni eğitim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. Kocagöz, “İlçemizde 31 adet ilkokul, 22 adet ortaokul, 6 adet ortaöğretim, 399 derslik, 564 öğretmen ve 9 bin 44 öğrenci ile eğitim ve öğretim yılına başlıyoruz” dedi.

Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan ise yaptığı konuşmada, “Bu yıl eğitim sistemi değişiklik yaşadı. İlk uygulamanın yapılacağı bir yıl başlıyor. 4+4+4 eğitim sitemi inşallah daha olumlu etkiler sağlar. İlçemizde eğitimin çıtası her geçen gün yükseliyor” dedi.

İlköğretim Haftası kutlama töreni, halk oyunları gösterisi ile Son buldu .
Kaynak: İHA