İlkadım’a Eğitim Açılışı

İlkadım ilçesinde İlköğretim Haftası kutlaması 75. Yıl İlkokulu'nda yapıldı.

İlkadım’a Eğitim Açılışı
Programa İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, ilçe okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlkadım ilçesinde 62 bin 153 öğrencinin eğitim göreceğini belirten İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, “2012-2013 eğitim ve öğretim yılı için yaptığımız tüm hazırlıklar sonucunda bu gün ilçemizde 207 resmi-özel okul ve kurumlarımızda 4 bin 96 öğretmenimizle 62 bin 153 öğrencimiz eğitim ve öğretime ilk adımını atıyor. İlkadım ilçemizde eğitim ve öğretimin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımız, ekip ruhu içerisinde tüm eğitim paydaşlarının özverili çalışmaları ile devam edecektir” dedi.

Eğitimin geleceğe yapılan en önemli yatırım olduğunun altını çizen İlkadım İlçe Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, “Yeni 4+4+4 zorunlu eğitime yönelik tüm hazırlıklarımızı yaptık. Çalışmalarımız yavrularımızın daha iyi eğitim alması içindir. Velilerimiz eğitimcilerimize, okullarımıza güvensinler. Çocuklarımızın bugün mutlu günleri, öğrenciler, veliler, eğitim çalışanları bu gün heyecanlılar ve mutlular. 2012 - 2013 eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

İlk ders zilinin çalmasının ardından derslere giren öğrencilere İlkadım Kaymakam Ahmet Narinoğlu ücretsiz ders kitabı dağıttı.

Kaynak: İHA