Bakan Ergin Samandağ’da

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Türkiye’de yaşayan 74 milyon kişinin sorumluluğunu taşıdıklarını söyleyerek, “Atalarımız geçmişte nasıl kardeşlik duygularıyla ortak yaşam sürdüyse, biz de bunu daha da geliştirerek 74 milyon tek yürek olalım” dedi.

Bakan Ergin Samandağ’da
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, beraberindeki Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ile birlikte, Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Fidanli köyünde düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı.

Muhtar Bahri Sağ tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan Ergin, “Bizler 74 milyon vatandaşımızın sorumluluğunu taşıyoruz ve bu 74 milyon vatandaşımızın tamamı bizim başımızın üstünde yeri var, istiyoruz ki kardeşlik ve barış ortamımıza halel gelmesin, istiyoruz ki atalarımız geçmişte nasıl kardeşlik duygularıyla ortak yaşam sürdüyse biz de bunu daha da geliştirerek 74 milyon tek yürek olalım” diye konuştu.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, komşu ülkelerde yaşanan sıkıntıların Türkiye’ye sıçramaması için tüm gayreti gösterdiklerini, özellikle Hataylıların bunu iyi bilmeleri gerektiğini ifade etti.

Ergin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünyadaki hiçbir gelişme ülkemiz insanlarının huzuru ve güvenliğinden daha önemli değildir. Hele hele insanımızı birbirine düşürecek siyaset ve siyasetçiler de bizim nazarımız da muteber değildir. Onun için lütfen dedikodulara itibar etmeyin çünkü bu topraklarda bizler asırlardır birbirimize emanetiz ve bizler bu emanetin bekçileriyiz.”
Kaynak: İHA