Atso Akademi’den Eğitimler Devam Ediyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, ATSO Akademi yapılanması altında eğitim faaliyetlerine bu hafta içinde düzenlenecek “Satış ve Pazarlama Teknikleri” ve “Müşteri İlişkileri ve Memnuniyeti” eğitimleri ile devam ediyor.

Atso Akademi’den Eğitimler Devam Ediyor
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, ATSO Akademi’nin üyelere ve çalışanlarına dönük faaliyetlerine bu hafta 2 ayrı konuda verilecek eğitimlerle devam edeceğini bildirdi. Budak, “Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ‘ATSO Akademi’ yapılanmamız ile Antalya İş Dünyası’nın ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim hizmeti vermeye devam ediyoruz. Bu hafta da 2 farklı konuda iş dünyası tarafından yoğun şekilde talep edilen eğitimler düzenleyeceğiz. 19 Eylül 2012 tarihinde düzenleyeceğimiz “Satış ve Pazarlama Teknikleri Eğitimi’nde eğitmen Bahri Sanver Aydın tarafından katılımcılarımıza, pazarlama kavramının içeriği, pazarlama stratejileri, satışın evreleri, yüksek performanslı bir satıcının özellikleri ve nitelikleri, satış öncesi hazırlıklar, satışta soru sormanın önemi ve soru türleri, satıcıların düşmanları ve başarılı bir satışçının önündeki engeller anlatılacak” dedi.

20 Eylül 2012 tarihinde düzenlenecek olan “Müşteri İlişkileri ve Memnuniyeti Eğitimi”nde, eğitmen Reşat Güney tarafından katılımcılara müşteri ile doğru iletişim kurabilmek, müşteriler ne bekler, müşteri şikâyetleri, müşteri kaybetme şikâyetleri, müşteri memnuniyet ölçüm türleri nelerdir konularında bilgi verileceğini kaydeden Budak, ”Her birisi konusunda uzman kişilerce verilecek olan bu eğitimlerimize tüm üyelerimizi, çalışanlarını ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını bekliyoruz” diye konuştu.

Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSO’nun sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini ve eğitimlere ilişkin her türlü bilginin ATSO bünyesindeki Eğitim ve Kalite Müdürlüğü’nden alınabileceğini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA