Antalyalı Gençlerden Terör Protestosu

Antalya’da motosiklet ve otomobilli gençler konvoy yaparak, son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti.

Antalyalı Gençlerden Terör Protestosu
Ellerinde Türk bayraklarıyla Şehitlik Anıtı’na yürüyen gençlere, vatandaşlar da destek verdi. Antalya’da bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelen gençler, motosiklet ve otomobilleriyle Yavuz Özcan Parkı’na geldi. Gençlerin şehir içindeki turunu polisler organize etti. Birçok sürücü de otomobillerine Türk bayrakları asıp, konvoya katıldı.

Gençler, buradan ellerinde Türk bayrakları ve sloganlar eşliğinde Konyaltı Caddesi Varyant girişindeki Şehitlik Anıtı’na kadar yürüdüler. Gençler, tüm şehitler adına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı’nı okudu

Grup adına bir açıklama yapan Şevki Uzunoğlu, Son dönemlerde yaşanan şehit olaylarının hat safhaya geldiğini belirterek, muhalefet ve iktidar partisine seslendiklerini söyledi.

Uzunoğlu, “Mecliste PKK istemiyor ve o bölücülerin atılmalarını istiyoruz. Verilen şehitler bizim onurumuzdur. Onurunuza sahip çıkın. Terörle mücadelede bulunan her güvenlik görevlisine yardımcı olmak her Türk’ün görevidir. Bizler vatanımız ve bayrağımız için omuz omuza ölüme koşmaya hazırız” dedi.

“Şehitler ölmez, vatan bölünmez, Mustafa Kemal’in askerleriyiz, Ne mutlu Tüküm diyene” sloganları atan grup, sessizce dağıldı .
Kaynak: İHA