Afyon’daki Şehitler Memleketlerinde

Afyonkarahisar’da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen Trabzonlu kısa dönem er Onur Fikret Dülger ile aynı patlamada şehit düşen Iğdırlı asker Mehmet Emin Çağun’un cenazeleri askeri uçakla Trabzon’a getirildi.

Afyon’daki Şehitler Memleketlerinde
Afyonkarahisar’daki Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda bulunan mühimmat deposunda el bombaları tasnif edilirken meydana gelen patlamada şehit olan askerlerden Onur Fikret Dülger’in ve Mehmet Emin Çağun’un cenazeleri Ankara’da bu sabah düzenlenen askeri törenin ardından aileleri ile birlikte askeri uçakla Trabzon’a gönderildi. Öğle saatlerinde Trabzon’a ulaşan cenazeleri havalimanından Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile askeri erkan karşıladı. Karşılama sonrası Iğdırlı asker Mehmet Emin Çağun’un cenazesi ambulansla memleketine gönderilirken, Onur Fikret Dülger’in cenazesi ise 1 nolu Beşirli mahallesindeki evine getirildi.

Şehit için burada Kuran-ı Kerim ve dualar okunurken, helallik alındı.

Dülger, bugün ikindi namazı sonrasında Akçaabat ilçesi Ak Camii’de cenaze namazı kılındıktan sonra ilçenin Dürbinar mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek .
Kaynak: İHA