Urla Belediyesi Okulları Temizletti

Urla Belediyesi’nin okullara hizmeti devam ediyor.

Urla Belediyesi Okulları Temizletti
Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullarda temizlik kampanyası başlattı.

Yeni eğitim ve öğretim yılında okulların öğrencileri pırıl pırıl karşılaması için çalışmalara başlayan Urla Belediyesi, okulların açılmasına az bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Daha sağlıklı kuşakların yetişmesi için okullara destek veren Urla Belediyesi okulların bakım onarımlarını gerçekleştirdi. İlçe genelindeki tüm okullarda sürdürülen temizlik çalışması sırasında bahçe, saha, çevre temizliği ile okullar yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanıyor.

2012-2013 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okulların eksikliklerinin giderilmesinde büyük çaba harcayan Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda eğitim hayatlarına devam etmeleri için seferber olduk. Öğrencilerimizin bakımlı, sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim görmeleri için çaba harcıyoruz. Temizlik çalışmalarının yanı sıra okullarımızın en önemli ihtiyaçlarından olan engelli rampalarını yapıyoruz. Okulların çevresindeki korkulukların bakımlarını yaparak yıpranmış olanların boyalarını yeniliyoruz. Tüm çabamız, öğrencilerimizin, geleceğe hazırlanırken sorunsuz okullarda eğitim görmeleri. Okulların sıkıntılarını ve imkânsızlıklarını biliyoruz. Bunların çözümü için belediye olarak olanaklarımız ölçüsünde her türlü desteği veriyoruz. Tüm öğrencilere şimdiden başarılı bir yıl diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA