Kentsel Dönüşüm Projesinde İlk Etabın Temeli Ekim Ayında Atılıyor

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ tarafından inşa edilecek 212 konutluk projenin temelini Ekim ayında atacaklarını söyledi.

Kentsel Dönüşüm Projesinde İlk Etabın Temeli Ekim Ayında Atılıyor
Başkan Ali Erdoğan, 430 bin metrekarelik alanda inşa edilecek 212 konutun temel atma töreninin yanı sıra Dokumacılar Sitesi için de kura çekimi yapılacağını söyledi.

Uşak’ta yaklaşık 7 yıldır hayata geçirilmesi planlanan eski tabakhane bölgesinde kentsel dönüşüm projesi resmen start alıyor. Belediye Başkanı Ali Erdoğan TOKİ tarafından inşa edilecek projenin ilk etabı için Ekim ayında temel atma töreni düzenleyeceklerini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından temeli atılacak konutların bir yıl gibi bir sürede bitirileceğini de belirten Ali Erdoğan, dokumacılar sitesi için de kura çekimi yapılacağını kaydetti.

Uşak’ın daha modern yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için kentsel dönüşüm projesinin büyük önem taşıdığını ve projenin kentin ortak projesi olduğunu ifade eden Ali Erdoğan, Uşak’ın çehresi kentsel dönüşüm ile değişecek. Tabakhane bölgesi modern iş merkezlerinin ve konutların olduğu bir alan haline gelecek. Proje TOKİ tarafından etaplar halinde inşa edilecek. İlk etap için Ekim ayında temel atma töreni yapacağız. Aynı gün Çanlı mevkiindeki inşası devam eden dokumacılar sitesi için de kura çekimi yapacağız. Dokumacılar için inşa edilen 108 dükkan hak sahiplerine teslim edilecek” dedi.

Kaynak: İHA