Brad Pitt abimiz ne mutludur kimbilir!

Suriye krizi ve mülteci kampları tartışması sürerken Hatay'a gelen ve kampları gezen dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie, Mehmet Ali Birand'ında da gündemindeydi.

Brad Pitt abimiz ne mutludur kimbilir!
Kanal D'nin usta anchormani M. Ali Birand ana haber bülteninde yaptığı Angelina Jolie yorumu ile izleyicilerini gülümsetti.

Suriye krizi ve mülteci kampları tartışması sürerken Hatay'a gelen ve kampları gezen dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie, yaptığı görüşmeleri, ziyaretleri ile Türkiye gündeminin bir numarası oldu. Cumhurbaşkanı ve bakanlarla özel görüşmeler yapan ve Hatay kampını ziyaret eden Angeline Jolie, Birand'ın da gündemideydi. Angelina Jolie hakkındaki haberin VTR'nin ekrana gelmesinin ardından konuşan Birand, Jolie'ye övgüler yağdırdıktan sonra 'Allahı var çok güzel kadın. Brad Pitt abimiz ne kadar mutludur kimbilir. ' dedi.

BAKAN ŞAHİN'İ Tİ'YE ALDI


Seyirciye seslenen MAli Birand 'Siz de Angeline Jolie olun siz de Ankara'da Cumhurbaşkanı'ndan bütün bakanlara kadar hepsini görün, güzel de bir yemek yiyin. karşılasın ' dedi. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile ünlü yıldız arasındaki diyalogları hatırlatan Birand 'Bakın İçişleri Bakanı bile esprisini patlatıverdi, dayanamadı. ' ifadelerini kullandı.

BEYAZ GAZETE