“wılco İle Pazarpazar Ab” Tv Çekimi

Türkiye’nin ‘yerli Avrupalısı’ Wilco, yeni programı “Wilco ile PazarPazar AB”nin çekimleri kapsamında Urla'ya geldi.

“wılco İle Pazarpazar Ab” Tv Çekimi
Sempatik kişiliği ve başarılı TV programlarıyla tanınan Türkiye’nin sevilen ‘yerli-Avrupalısı’ Wilco Van Herpen, “Wilco ile PazarPazar AB” adıyla yayınlanacak olan programın çekimleri kapsamında Urla'ya geldi. Tarihi Tamirhane binasında Urla Belediyesi ve Kent Meclisi ortaklığıyla düzenlenen Kadın Üretici Pazarı'nda çekimler yapan Wilco ve ekibi, kurdukları stantta halka AB bilgilendirme broşürleri ve hediye şapka dağıttı.

KADINLAR AB SÜRECİNİ KONUŞTU

Takıdan elbiseye, sebze-meyveden el işi örgüler ve oyuncaklara dek Urlalı kadınların kendi ürettikleri ürünlerini sergiledikleri pazarda açtığı program standıyla yer alan Wilco, AB sürecinde kadın hakları konusunu kadın üreticilerle konuştu.

Pazarda tezgah açan kadınlarla röportajlar yapan Wilco, ürünlerin üretim süreci hakkında bilgilenirken kadın üreticilerin Türkiye'nin AB adaylığı ile ilgili görüşlerini de aldı. Kadınlar ve pazar müşterileriyle Türkiye'nin AB adaylık sürecindeki kazanımları ve tam üyelik halinde yaşamlarında değişecek önemli başlıkları konuşan Wilco, büyük ilgiyle karşılandığı çekimlerde üretici kadınlar ve pazar müşterileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi .
Kaynak: İHA