Polisten Öğrencilere Dost Eli

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Uludağ Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlediği, "İlk adımda dost eli" projesiyle yeni kayıt olan 15 bin öğrenciyi terör ve kötü niyetli kişilerin tuzağından koruyor.

Polisten Öğrencilere Dost Eli
Uludağ Üniversitesi'nde kurulan stantlarda üniversite öğrencilerine her konuda danışmanlık yapan Bursa polisi, öğrencilere gönderdiği mektupta, "Sizin her türlü sorununuzu paylaşmaya, çözüm yolları aramaya hazırız" mesajı verdi. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Görükle Kampüsü'ndeki stantlarda polis tarafından öğrenciler ve veliler bilgilendirilirken, Toplum Destekli polisler de öğrencilere yasa dışı örgütlerin gençlik üzerindeki zararlı faaliyetlerini anlatıyor.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Kamil Dilek imzasıyla 15 bin öğrenciye gönderilen mektupta, "Uludağ Üniversitesi ve Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, eğitim sürecinizde gerekli olan huzur ve güven ortamını sağlamak adına, günün her saatinde, duyarlı bir hizmet anlayışı içinde görevlerinin başındadır. Sizin her türlü sorununuzu paylaşmaya, çözüm yolları aramaya hazır olduğumuzu, bizi her zaman ulaşabileceğiniz bir yakınınız, ailenizin bir ferdi olarak görebileceğinizi bilmenizi isteriz. Hiç çekinmeden, tüm samimiyetinizle görüş ve önerilerinizi aktarmanız bizleri mutlu edecektir. Bizim için gerçekten değerlisiniz. Sorunların çözümüne, görüş ve önerilerinize açık, akademik bir bakış açısı ile sorunları çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olacağız. Sizi yüksek bir azim örneği sergileyerek geleceğe attığınız böyle bir adımdan dolayı kutlar, sağlık ve mutluluk içerisinde başarılı bir öğrenim yaşamı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA