Mhp'ye Yeni Katılımlar

Karataş ilçesine bağlı Bahçe Beldesinde, farklı partilerden MHP'ye geçen 70 kişiye rozet takıldı.

MHP İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, MHP Adana milletvekilleri Ali Halaman ile Muharrem Varlı ve MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu'nun partiye yeni katılanlara ve parti içinde bu katılımların gerçekleşmesini sağlayan isimlere rozet taktığı bildirildi.

Törende konuşma yapan Halaman, partiye katılanlara teşekkür ettiği konuşmasında Türkiye ve Adana gündemiyle ilgili değerlendirmelerde de bulundu. Halaman, şunları kaydetti:

''MHP üçlü koalisyon hükümetindeki şartlarına rağmen tarımdan sağlığa ve ulaşıma kadar bölgede önemli hizmetler gerçekleştirdi. Şu an Adana'da fabrikalar birer birer kapanıyor, işsizlikte rekor kırılıyor. Bizim, İskenderun'dan İçel'e kadar olan sahil şeridiyle ilgili projelerimiz vardı. Ama hala bu konuda hiçbir şey yapılmadı. Turizmle ilgili alan tespiti yapılmasına rağmen bu bölgede taş taş üstüne konmadı. Tarımda girdiler artıyor, ürünler para etmiyor. Tek çare MHP'dir, dolayısıyla bize verdiğiniz güç çok önemli, hepinize teşekkür ediyorum.''

Varlı ise gündemi değerlendirdiği konuşmada Türkiye'nin sıkıntılarına değindi ve partiye katılanlara hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İzgioğlu da ''MHP ne kadar çok oy alırsa, Türk milletinin direnci de o ölçüde artacaktır'' diyerek, partiye katılımların önemine değindi.

Muhabir: Adana

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA