Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Özcan'a Tam Not

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Genel Merkezi tarafından İstanbul'da düzenlenen 'Yerel Yönetimler Strateji ve Proje Toplantısı'nda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tam not aldı.

Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Özcan'a Tam Not
Yerel seçimlerin 2013 yılı Ekim ayına çekilmesiyle birlikte yerel seçim hazırlık ve toplantılarına başlayan CHP Genel Merkezi, kendisine bağlı belediyelerin gösterdiği performansların, hizmetlerin ve projelerin tanıtımı için İstanbul'da 2 gün süren bir toplantı düzenledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin yaklaşık 1 sene sonra yapılacağını ve CHP'li belediyelerin bugüne kadar yapmış olduğu projeleri değerlendirmek üzere bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu, mevcut hükümetin, kendi partisinden olmayan belediyeler üzerinde devlet gücünü kullanarak baskı uygulamaya çalıştığını ileri sürdü.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından CHP'li belediye başkanları, hayata geçirdikleri projeleri fotoğraf sunumu eşliğinde katılımcılara aktardılar. Sunumunu başarılı bir şekilde gerçekleştiren İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, katılımcılara 14 yıllık görev süresi içerisinde hayata geçirdiği atıksu arıtma tesisi, altyapı çalışmaları, içme suyuna yapılan yatırımlar, Kuzey İçel, katı atık depolama tesisi, sahil çalışmaları, denizpark ve diğer projeleri hakkında fotoğraflar eşliğinde detaylı bilgi verdi. Toplantının en başarılı sunumunu gerçekleştiren Başkan Özcan, toplantı sonunda Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere birçok partili ve belediye başkanı tarafından tebrik edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Özcan'la yaptığı sohbette, İçel'de çok başarılı hizmetlere imza atıldığını belirterek, "3 dönemdir İçel halkının tercihini sizden yana kullanmasının başka bir açıklaması olamazdı zaten. Yaptığınız çalışmaların hepsi birer sanat eseri gibi. Bir sahil kenti olan İçel'de temel belediyecilik hizmetleri ile birlikte sanatsal, kültürel, sosyal ve sportif çalışmalara da önem vermenizi takdir ediyorum. Sunumunuzu çok beğendim" dedi.

Toplantının ardından Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanları ve parti yöneticileri ile birlikte verilen yemeğe katıldı.

Yemekte de yan yana oturan Kılıçdaroğlu ve Özcan uzun uzun sohbet etme imkanı buldu .
Kaynak: İHA