Gönen'de Yol Çalışmaları

Balıkesir'in Gönen ilçesinde vatandaşların bir süredir asfalt yapılmasını bekledikleri Atatürk Caddesi’nde doğalgaz çalışmalarına başlandı.

Gönen'de Yol Çalışmaları
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, doğalgazla birlikte kanalizasyon ve şehir şebeke suyu hattının da yenilenerek alt yapının sağlamlaştırılacağını, ardından parke taşlarının tamamen kaldırılıp yeniden yapılacağını söyledi.

Başkan Yakar, “Atatürk Caddesi ilçemizin en işlek caddelerinin başında geliyor. Buradaki araç ve yaya trafiğini daha güvenli hale getirmek için bir yenileme planımız vardı. Ancak güzergah üzerinde gerçekleştirilecek başka çalışmaları da göz önünde bulundurarak aceleci davranmadık. Bu caddede alt yapımızın da yenilenmesi gerekiyordu. Yine doğalgaz hattı döşeme çalışmaları da yapılmamıştı. Tüm bunları hesap ederek uygun zamanı bekledik ve şimdi çalışmalara başladık. Maksadımız doğalgaz dağıtım çalışmaları ile birlikte kanalizasyon ve şebeke suyu hattını yenilemek. Sonrasında parke döşemeleri tamamen kaldırıp zemini daha da sağlamlaştırarak caddeye sil baştan parke taş döşemek” dedi .
Kaynak: İHA