Gazilerden Sarıkamış Belediye Başkanı Özbilen'e Plaket

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şube Başkanı Yüksel Öztürk ve dernek üyeleri, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen'i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı İlhan Özbilen, gazileri misafir etmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, bu topraklarda var olabilmemizde şehit ve gazilerimizin çok büyük emeği olduğunu vurguladı.

Şehit yakınlarını ve gazileri asla bir kenara bırakmanın mümkün olmadığını dile getiren Özbilen, ''Vatan için canını vermiş şehitlerimiz ve kanlarını dökmüş her gaziye minnet borçluyuz. Vatanseverlikleri ile her biri ayrı kahramanlık timsali olan gazilerimize layık oldukları saygıyı göstermek hepimizin toplumsal ve insani görevidir'' dedi.

Öztürk, Özbilen'in şehit aileleri ve gazilere karşı hassasiyetini her fırsatta ortaya koyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Yakın ilgi ve destekleriyle çalışmalarımızda her zaman yanımızda olacağına ve bizlere gereken her türlü desteği vereceğine yürekten inanıyoruz. Şükran duygularımızın bir ifadesi olarak biz de teşekkür plaketi takdim etmekten büyük onur duyuyoruz.''

Öztürk, ziyaretin anısına Özbilen'e teşekkür plaketi verdi.

Muhabir: Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat

Yayıncı: Hasan Özkal
Kaynak: AA