BESKA-DER’den İlçe Milli Eğitim Müdürü Turaç’a Ziyaret

Besni Kamu Kurum ve Kuruluşları Derneği (BESKA-DER), Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

BESKA-DER’den İlçe Milli Eğitim Müdürü Turaç’a Ziyaret
Besni Kamu Kurum ve Kuruluşları Derneği Başkanı Ali Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Şükrü İşitmen, Haci Arslan ve E.Soydan Doğru, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç’ı ziyaret etti. BESKA-DER Başkanı Ali Erdoğan, derneğin çalışmalarından bahsetti. Derneğin esas kuruluş amacının Kamu kurum ve kuruluşlarına destek olmak olduğunu dile getiren Erdoğan, “Kurulduktan sonra ilk işimiz Besni Devlet Hastanesi odalarının tefrişatı oldu. Çok kısa bir zamanda hayırsever vatandaşlarımızın örnek gösterilecek duyarlı davranışı sayesinde bu görevi tamamladık. Bundan sonra da ilçemiz adına yapılacak hizmetlerde görev almaya hazırız. Bu doğrultuda en önemli konuların başında gelen eğitim konusunda da sizlere elimizden geldiğince yardımcı oluruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ise, “Besni gibi bir ilçede görev almaktan büyük mutluluk duymaktayım. İnsanları çok sıcak, misafirperver ve oldukça samimiler. Göreve yeni başlamama rağmen yolda karşılaştığım Besnili vatandaşlarımız hoş geldin diyorlar. Tüm bunların yanı sıra en önemli nokta ise eğitim konusu. Besnililerin eğitime büyük önem veren bir ilçe olduğunu gördüm. Bu noktada Besni’nin şanslı olduğu hususlarda var. Okul, derslik ve öğretmen yönünden yeterli olduğumuzu düşünüyorum. Tüm bu faktörler bizdeki sorumluluğu artıyor. Bizlerde eğitim camiası olarak bu olumlu etkenleri başarılı bir nesil yetiştirerek taçlandırmalıyız. Besni’deki en büyük hedefim bu olacak. Yani görevi tamamlayıp ta Besni’den ayrıldığım zaman geride kalanlara güzel şeyler bırakmak olacak” dedi.

Kaynak: İHA