Belediye Meclisi'nin Eylül Toplantısı

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Başkanı Ahmet Torun başkanlığında toplandı.

Belediye Meclisi'nin Eylül Toplantısı
Eylül ayı olağan Meclis Toplantısı gündeminde toplam 3 maddenin görüşüldüğünü ve görüşülen maddelerin ikisinin oy birliğiyle bir maddenin de oy çokluğu ile kabul olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Torun, “Bütün maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. Pazarlar Belediye Meclisi tam bir uyum içerisinde çalışmaktadır. Toplantıda gündem maddelerinden birisi olan Pazarlar İlçe Emniyet Amirliği binası, personel lojmanı ve Sosyal donatıların yapılması için imar değişikliğinin onaylanmasına, ikinci gündem maddesi İlçemiz uzuncaoluk mevkisinde ilave imar planı yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Diğer bir madde olan İlçemiz Afet Koordinasyon Merkezi projemizin iller bankasın tarafından onaylanması ve buna bağlı olarak diğer işlemlerin yaptırılabilmesi için proje bedelinin % 3’ü oranında Teknik Hizmet Giderleri bedelinin Belediyemiz hisselerinden tutulması hususlarında İller Bankasına yetki verilmesi kararı oy çokluğu ile karar verildi.

Hizmetlerimizin hayata geçirilmesinde belediye meclisimizin büyük katkıları oldu. İktidarı ve muhalefetiyle halisane çabalar içinde, ağız tadıyla bugünlere geldik. Hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaşmasında en küçük çabanın bile bir değeri olduğuna inanıyoruz. Bu vesileyle gerek eleştiri ve gerekse önerileriyle katkıda bulunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. İlk günkü heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Durmak yok hizmete devam” diye konuştu.

Kaynak: İHA