AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın Açıklama Yaptı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane'ye yeni atanan 181 öğretmenle son yıllarda yakalanan yüksek başarı grafiğinin daha da artacağını bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı'nca yapılan son öğretmen atamalarında Gümüşhane'ye 34 farklı branşta 181 yeni öğretmenin atamasının gerçekleştirerek kentteki öğretmen ihtiyaçlarının büyük oranda giderildiğini belirtti.

Yapılan girişimlere ek olarak Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü ile temasların devam ettirildiğini kaydeden Aydın, ek bir kontenjanın daha Gümüşhane'ye gönderilmesi konusunda destek istenildiği ve olumlu karşılanarak kısa sürede 40 öğretmene yakın bir kadronun daha tahsis edilebileceğini belirtti.

Gümüşhane'ye yeni atanan 181 öğretmenle son yıllarda yakalanan yüksek başarı grafiğinin daha da artacağını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

''Çağın gereklerine uygun revize edilen 4+4+4 eğitim sistemi ile daha nitelikli ve modern eğitim imkanlarıyla evlatlarımız buluşturulmuş, 4+4+4 sistemi ile 28 Şubat döneminin eğitimdeki son izleri silinmiştir. Gümüşhane'mizin çalışkan, zeki ve ahlaklı evlatlarının da bu düzenlemeler ile daha başarılı yarınlara hazırlanacaktır.''

Muhabir: İbrahim Özdemir

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA