Uşak Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projelerine Önem Veriyor

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında inşa ettikleri Atlı Spor Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni bir ay içerisinde hizmete açacaklarını söyledi.

Uşak Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projelerine Önem Veriyor
Belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini söyleyen ve bu kapsamda gençlik merkezi, ve atlı bakım rehabilitasyon merkezi gibi projeleri hayata geçirdiklerini belirten Ali Erdoğan, kısa süre içinde kadın sığınma evini de açacaklarını söyledi.

Uşak Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerini önemsediğini ve dikkatle çalışma yaptığını ifade eden Erdoğan, “ Belediye olarak sosyal sorumluluklarımız konusunda dikkatli ve titiz bir çalışma içersindeyiz. Kentimizin sadece alt yapı ve üst yapı ile güzelleştirilmesinin yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de önde olmasın istedik. Bu nedenle bütün birimlerimizin içine katarak sosyal projelere imza attık. Öncelikle engelli kardeşlerimize destek olmak için çaba verdik. Bu nedenle zihinsel engelli vatandaşlarımız için iş eğitim merkezini kurduk ve ilgili müdürlüğe devrettik. Ardından yine zihinsel ve otistik engelli çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak için atlı rehabilitasyon merkezimizi kurduk. Atlarımız hazır ve çok yakında açılışını gerçekleştireceğiz. Aybey Mahallesi’nde gençlerimiz için gençlik merkezi kurarak bölgedeki gençlerimizin boş zamanlarını olumlu geçirmelerini sağladık. Ayrıca şiddet gören kadınlarımız için kadın sığınma evi de çok yakında hizmet vermeye başlayacak. Daha birçok projemiz olacak ve kentimiz sosyal sorumluluk projelerinde örnek bir kent olmaya devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA