İlk Fatura Başkandan

Alanyurtluların en büyük sıkıntılarından biri olan fatura ödeme derdi İnegöl Belediyesi tarafından Alanyurt ek hizmet binasında açılan PTT şubesi ile son buldu.

İlk Fatura Başkandan
İnegöl’deki merkez şubede verilen bütün hizmetlerin verileceği Alanyurt şubesinde vatandaşlar İnegöl’e hiç gelmeden telefon, elektrik, doğalgaz gibi her türlü faturasını yatırabilecek. Alanyurt halkının en önemli istek ve taleplerinin başında gelen PTT şubesi hizmete açıldı. İlk faturayı İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş yatırdı.

PTT Bölge Baş Müdürü Mustafa Kaplan, İnegöl’de toplam 60 personel ve 19 gişeyle ilçe halkına hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, “Bugün 6. şubemizi açtık. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacak olan bu şubemizde tüm PTT hizmetleri verilmektedir. Ayrıca İnegöl'de İNGAZ ile yaptığımız anlaşmayla doğalgaz fatura tahsilâtlarını da yapmaktayız. Elektrik, su, cep telefonu ve sabit telefon gibi tüm tahsilâtların yapıldığı gibi, vatandaşlarımızın havalesini kabul edip mektubunu göndermekteyiz.” dedi.

Aktaş ise, İnegöl Belediyesi’nin destekleriyle Alanyurt bölgesine PTT şubesi kazandırdıklarını söyleyerek; “Vatandaşlarımızdan bize gelen talepleri yerine getiriyoruz. Gerek fatura ödemeleri, gerek banka işlemleri, gerekse her türlü gönderi işlemleri için İnegöl’e gitmek gerekiyordu. Alanyurt’a PTT şubesi kazandırmış olduk.”diye konuştu .
Kaynak: İHA