Hatice Sultan Hürrem'e öyle bir tokat yapıştırdı ki...

Muhteşem Yüzyıl'da Hatice Sultan’ın Hürrem’e attığı attığı okkalı Osmanlı tokadı sosyal medyayı salladı.

Hatice Sultan Hürrem'e öyle bir tokat yapıştırdı ki...
Türk televizyon tarihinin en görkemli projelerinden “Muhteşem Yüzyıl iyice güçlenen oyuncu kadrosu ve sürprizlerle yaz tatilinden bu akşam döndü.
Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Mehmet Günsür, Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu gibi isimlerden oluşan güçlü oyuncu kadrosuna bu yıl Tuncel Kurtiz, Ozan Güven ve Pelin Karahan 'ı da katan “Muhteşem Yüzyıl”, yeni sezona dün akşam merhaba dedi.
Türk televizyon tarihinin en önemli projesi olarak anılan dizinin yeni sezon ilk bölümündeki sürprizler izleyicileri şaşırttı.

HÜRREM 'E OSMANLI TOKADI

Hürrem Sultan 'ın idaresinde haremde yeni bir hayat kurulur. Hatice 'nin boşanma kararı sarayda adeta bomba etkisi yaratır. Hürrem ve Hatice arasında ipler iyiden iyiye gerildi. Hatice Sultan, İbrahim kendisini aldattığını ima ederek kendisine laf çakan Hürrem 'e öyle bir Osmanlı tokat attı ki…
Hatice Sultan 'ın attığı o tokat sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konularından birisi oldu.

Cansu Dere “İRANLI FİRUZE” KARAKTERİYLE Muhteşem Yüzyıl 'DA
İranlı Firuze Hatun karakteri ile dizide rol alan Cansu Dere, batmış bir gemiden tek kurtulan kişi olarak Hızır Reis'in adamları tarafından bulundu. Hürrem Sultan'ın taç giyme töreni müthiş bir görkemin yanı sıra gücün de simgesi gibiydi.

BEYAZ GAZETE