YEŞİLDER’den SYDV’ye Ziyaret

Yeşiltepe Eğitim Derneği (YEŞİLDER) üyeleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Malatya İl Müdürü Nebi Tepe'yi makamında ziyaret etti.

YEŞİLDER’den SYDV’ye Ziyaret
YEŞİLDER Başkanı Mümtaz Toy ve Dernek Halkla ilişkiler Sorumlusu Öznur Abiri ve Yönetim Kurulu üyeleri Ali Akay, Adil Güleryüz, Azmi Özpolat, Bekir Doğan, Çetin Yahşi, Nadir Kınık ve Şakir Toksoy'un yer aldığı ziyarette SYDV Malatya İl Müdürü Nebi Tepe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Tepe, SYDV olarak kanun ve mevzuatlar doğrultusunda yardıma muhtaç ailelere nakdi yardımlar yaptıklarını söyledi.

YEŞİLDER Başkanı Mümtaz Toy ise, “Yeşiltepe’de SYDV tarafından yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Sayın Müdürümüz Nebi Tepe ve SYDV çalışanlarının Yeşiltepe’de yaptıkları çalışmalarından dolayı takdir ve teşekkür ediyoruz. Vakıf geleneğimizi çağımızın modern toplumun ve devletinin yapısına paralel bir şekilde düzenleyerek ihtiyaç duyulan sorunların giderilmesinde ve karşılanmasında etkin bir görev üslenerek yerine getiriyorsunuz. Dışarıdan atanan ve seçilen üyeler olarak hiçbir maddi menfaat ummaksızın hiçbir beklenti içerisinde olmaksızın bu işi sadece vakıf hayrı için insanlara yardım amacıyla yaptığınız bir hizmettir. Bunun en iyi karşılığı vicdanlarınıza duyduğunuz hazdır, lezzettir, şereftir” şeklinde konuştu.

YEŞİLDER Başkanı Toy tarafından SYDV İl Müdürü Nebi Tepe'ye plaket verildi .
Kaynak: İHA