Üroloji Uzmanı Op. Dr. Çapar, Görevine Başladı

Gediz Devlet Hastanesi'ne atanan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Erdem Çapar, görevine başladı.

İzmir'de 1982 yılında doğan ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Op. Dr. Çapar, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 5 yıl görev yaptıktan sonra 2009'da Almanya'nın Münih eyaletindeki Ludwig Maximilian Üniversitesi'nde 3 ay üroloji eğitimi aldı.

Evli ve bir çocuk babası Op. Dr. Çapar'ın, poliklinik, ultrason, biyopsi, endoskopik uygulama, laparoskopi, açık cerrahi, böbrek, mesane, prostat, erkek genital sistemi alanlarında uzmanlığı bulunuyor.

-Eskigediz'de eskiyen elektrik direkleri yenileniyor

Gediz ilçesine bağlı Eskigediz beldesinde, ilçe bağlantı yolundaki enerji nakil hatlarını taşıyan eski elektrik direkleri yenileniyor.

Eskigediz Belediye Başkanı Feridun Altıntop, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir süre önce bakıma alınan Gediz ilçe merkeziyle Eskigediz bağlantı yolundaki enerji nakil hattına ait eskiyen demir direklerinin beton direklerle değiştirilmeye başlandığını bildirdi.

Eski demir direklerin ekonomik ömrünü doldurmasından dolayı sökülerek beton direkler monte edildiğini belirten Altıntop, belde bağlantı yolunun yenilenmesiyle ihtiyacı karşılayamaz hale gelen eski elektrik direklerinin de elden geçirildiğini ifade etti.

Muhabir: Mehmet Altıntaş

Yayıncı: Sedat Gök
Kaynak: AA