Samsun Tso’dan Çelik’e Veda Yemeği

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Kocaeli’ne tayin olan Emniyet Müdürü Hulusi Çelik için veda yemeği düzenlendi.

Samsun Tso’dan Çelik’e Veda Yemeği
Samsun Şehir Kulübü’nde düzenlenen veda yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TSO Başkanı Zeki Salih Murzioğlu, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, TSO Meclis Başkanı Sedat Demirci, kamu-kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş başkanları, esnaf odalarının başkanları ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Yemekte duygusal anlar yaşandı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Samsun TSO Başkanı Murzioğlu, “Hulusi Çelik müdürümüze, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Gittiği yerde başarılarına, başarılar ekleyeceğini çok iyi biliyoruz. Türkiye ve Samsun için kendisi bir değerdi. Onun adına seviniyor, Samsun için üzülüyoruz” dedi.

Samsun’dan tayin olmanın dostlukları bitiremeyeceğini söyleyen İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, “Samsun’dan ayrı olmamız dostluğumuzun bittiği anlamına gelmiyor. Aksine dostluğumuzun ne kadar çok pekiştiğini gösteriyor. Bu gece, Samsun halkının ve Samsun esnafının ne kadar misafirperver olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Ben artık Samsunluyum. Artık Samsun kelimesi geçtiği zaman içim kıpır kıpır oluyor. İçimde bir hüzün var. Bu da dostlardan ayrılmanın üzüntüsüdür. Ben dostlarımla dostluğumu sürekli devam ettireceğim. Geceye katılan, katılmayan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA