İş Başvurusuna Gitti Cep Telefonu Çaldı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde iş başvurusuna gittiği işyerinden cep telefonu çalan şahıs, kamera kayıtlarını inceleyen polis tarafından yakaladı.

İş Başvurusuna Gitti Cep Telefonu Çaldı
Edinilen bilgiye göre olay, 7 Mart Mahallesi Andırın Caddesi'ndeki su arıtma sistemi satan bir işletmede meydana geldi. Söz konusu işyerine iş başvurusu için geldiği öğrenilen E.K. adlı şahıs, işyeri sahibi ile bir müddet görüştükten sonra aynı işyerine müşteri olarak gelen Halil Çınkır (60) ile konuşmaya başladı.

Sohbet esnasında E.K.’nın iş aradığını öğrenen Çınkır, kendisine yardımcı olmak için tanıdığı bir işadamını aradı. Daha sonra telefonu E.K'ya veren Çınkır, işyerinde otururken E.K telefonla konuşa konuşa işyerinden ayrıldı.

Elinde telefon ile dışarı çıkan ancak geri dönmeyen gence bakmak için dışarı çıkan Halil Çınkır, cep telefonunun çalındığını anladı. Durumun polise bildirilmesi üzerine işyerine gelen ekipler, güvenlik kamerasından hırsızı tespit etti. Polis, E.K’yı evinde yakaladı. Daha önce bir suçtan arandığı tespit edilen E.K., sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, telefonu çalınan Halil Çakır da E.K.'dan şikayetçi oldu .
Kaynak: İHA