Zara Şehidine Ağlıyor
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir grup PKK'lı ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Çetin Doğan’ın memleketi Sivas’ın Zara ilçesine bağlı Aşağı Çamurcu köyünde yas yaşanıyor.

Zara Cemevi’ne gelen Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, “Gün geçmiyor ki bir gencimizi daha toprağa veriyoruz. Amerikan köpekleri ocakları söndürmeye devam ediyor, maalesef ki bir ailenin daha ocağı söndü. Hükümetin ve askeriyenin elini taşın altına koyması gerekiyor. Ancak bu çirkin işlere çanak tutanlar bu memleketin Meclis’inde bulunmaktadırlar. Bu sorunu el birliği içerisinde çözmeliyiz” dedi
Karşıyaka Mahallesi’ndeki Zara Cemevi önünde ambulans hazır bekletilirken, Zara İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri de şehit ailesini yalnız bırakmadı. Teskeresine 3 ay kalan şehit Piyade Er Çetin Doğan’ın dün ailesini arayarak, “Ben 2 ya da 3 gün sizi arayamayacağım, bilginiz olsun” dediği öğrenildi .
