ATSO Başkanı Budak’tan Odeon Turizm’e Kutlama

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, firmaların marka değerleri üzerine küresel ve ulusal düzeylerde araştırmalar yapan Brand Finance’ın Türkiye Ofisi tarafından açıklanan Türkiye’nin En Değerli Markaları sıralamasına Odeon Turizm’in 38’inci sırada yer almasından mutluluk duyduğunu belirtti.

ATSO Başkanı Budak’tan Odeon Turizm’e Kutlama
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak yaptığı yazılı açıklamada, Odeon Turizmin kurucusu Ayhan Bektaş ve firma mensuplarına samimi tebriklerimizi sunduğunu ifade ederek, “Antalya turizminin önemli aktörleri arasında olan firmamızın, tek turizm firması olarak marka değerinde Türkiye’nin birçok sektördeki büyük firmalarını geride bırakmış olması Antalya turizminin gücünü göstermesi bakımından mutluluğumuzu artıran bir unsur olmuştur. Yüksek kalite standardını ve yüksek müşteri memnuniyetini sağlamanın ve sürdürmenin zor olduğu hizmet sektöründe, firmamızın elde ettiği bu başarının çok güzel bir örnek olduğu açıktır” sözlerine yer verdi.

Odeon Turiz’min bu başarısının firma değerinin yalnızca ciro ve karlılık gibi değerlerle ölçülmediğini, markalaşmanın da önemli bir yatırım konusu olduğunu gösterdiğini bildiren Budak açıklamasında, şunları kaydetti: ”Bu nedenle bu başarının Antalya’da markalaşma çabalarına hız kazandıracağına da inanıyorum. Antalya, turizm, tarım ve sanayide uluslar arası çapta markalara sahip olan bir ildir ve önümüzdeki yıllarda başka firmalarımız da bu sıralamada yer alacak ve Antalya’yı gururlandıracaklardır. Odamız Antalya’nın ve Antalya firmalarının markalaşmasına büyük önem atfetmekte ve bu konuda eğitim-danışmanlık hizmetleri vermektedir. Bu güzel örneğin bütün firmalarımız için teşvik edici olmasını diliyor ve Odamızın bu konuda üyelerimizin hizmetinde olduğunu bu vesileyle hatırlatmak istiyorum.”
Kaynak: İHA