Akçakoca’da Tuvalet Sıkıntısı Bitiyor
Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, yaz aylarında turistlerin banyo ve tuvalet ihtiyaçlarını giderebilecekleri alanların inşasına başladıklarını bildirdi.

Belediye Başkanı Fikret Albayrak, yaz aylarında Akçakoca'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin duş ve tuvalet sorunu yaşadığını belirterek, "Akçakoca Sahil Bandı Projesi" kapsamında sahildeki 3 ayrı noktaya duş ve tuvalet alanları yapacaklarını belirtti.
Albayrak, "Yaz aylarında turistlerin banyo ve tuvalet ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebilecekleri mekanların inşasına başladık. İnşallah diğer ikisini de gelecek aylarda yapacağız. İçeride engelli vatandaşlarımızın da kullanabileceği alanlar da olacak. İnşallah yakın zamanda hizmete açılacak" diye konuştu.
