28 Yıllık Eşini Bekliyor

Aydın merkeze bağlı Baltaköy’deki evine 13 Ağustos’tan bu yana dönmeyen Tuncay Dönmez (46)’i ailesi merak ediyor.

28 Yıllık Eşini Bekliyor
Tuncay Dönmez’in eşi Emir Ayşe Dönmez, 28 yıllık eşinin evine dönmesini bekliyor. Edinilen bilgiye göre, Aydın merkeze bağlı Baltaköy’de yaşayan 46 yaşındaki Tuncay Dönmez, 13 Ağustos’ta evinden ayrıldı. 13 Ağustos’tan bu yana evine dönmeyen ve telefonlarını kapatan Dönmez’in ailesi endişe içinde evine dönmesini bekliyor. Tuncay Dönmez’in eşi Emir Ayşe Dönmez yaptığı açıklamada, eşiyle 28 yıldır evli olduklarını söyledi.

Ramazan Bayramı öncesi bayram temizliği yapmak için eşi ile birlikte annesinin evine gittiklerini ve eşinin kendisinden bir gün önce Baltaköy’deki evlerine döndüğünü ifade eden Emir Ayşe Dönmez, “Eşimle eve döndüğü gün telefonda görüştük. Her zaman ki gibi konuştuk. Hiç bir sıkıntısı yoktu. Ertesi gün eve geldiğimde, kendisi yoktu. O günden bu yana kendisinden haber alamıyoruz” dedi.

MADENCİLİKTEN EMEKLİ SÜPER LOTO İDDİASI
Yaşamlarını sürdürdükleri Baltaköy’de çeşitli söylentilerin ortaya atıldığını ifade eden Emir Ayşe Dönmez, “Eşim ile ilgili geçtiğimiz günlerde Aydın’a çıkan Süper Loto’nun talihlisi olduğu yönünde iddialar atıldı. Eşim, at yarışından başka oyun oynamazdı. At yarışından dolayı ufak tefek maddi sıkıntımız oldu. Ancak, bu da onun gitmesi için bir neden değil. İki kızımızı evlendirdik, iki de torunumuz doğdu. Bize çok düşkündü. Neden böyle yaptığını bilmiyorum. Ailecek endişeliyiz” diye konuştu.

“AYDIN’A GİTMİŞ” Eşinin yanında para bulunmadığını da ifade eden Dönmez, “Gitmeden önce köydeki bir arkadaşından 150 TL borç almış. Daha sonra dolmuşa binerek Aydın’a gitmiş. Aydın’da eşimi görenler var. Biz de aile olarak bulunması için afişler astık, bildiriler dağıttık. Görenler bıyıklarını kestiğini söylüyor. Perişan olduk. Eve dönmesini dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Emir Ayşe Dönmez, eşini görenlerin 0506 476 51 85 numaralı telefonu aramasını istedi .
Kaynak: İHA