Tanrıverdi: Karanlık Güçlerin Oyunları Devam Ediyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye’nin gelişmesini ve güçlenmesini hazmedemeyen karanlık güçlerin oyunlarının, piyonların sahaya sürülmesiyle devam ettiğini söyledi.

Tanrıverdi: Karanlık Güçlerin Oyunları Devam Ediyor
‘Manisa İçin Ortak Akıl Platformu’ toplantısının üçüncüsü, Manisa Saruhan Otel’de iftar yemeğinden sonra gerçekleştirildi.

Toplantı da konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, “Mübarek Ramazan ayı içinde sıcaklara rağmen oruçlarımızı huşu içinde tutup ibadetlerimizi yerine getirirken, ne yazık ki Güneydoğu’dan ve bugün Foça’dan gelen acı haberlerle yüreklerimiz yine dağlandı.” dedi.

Türkiye’nin gelişmesini ve güçlenmesini hazmedemeyen karanlık güçlerin oyunlarının, piyonların sahaya sürülmesiyle devam ettiğini belirten Tanrıverdi, “Karanlık odakların eli kanlı maşaları, hain ve alçaklar, ne kadar acımasızca, kahpece eylem yapsalar da, Türkiye’yi yolundan döndüremeyecek, önünü kesemeyeceklerdir.” diye konuştu.

Tanrıverdi, “Güvenlik güçlerimizin son dönemdeki başarılı operasyonları sonucu etkinliği zayıflayan ve sıkışıklık yaşayan terör örgütü, tek çareyi intihar saldırısı türü eylemlerde görüyor. İnsanlıkla alakası olmayan bu terör örgütü son saldırılarla gösterdi ki, insanlığa kasteden bu caniler aynı zamanda İslam düşmanlığı da yapmaktadır. Zerdüşt olan PKK, Ramazan ayında da caniliklerini sürdürmekte. Bu topraklar için hayatlarını veren al bayrağımıza sarılı tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Onlara Allah’tan rahmet, yaralı evlatlarımıza, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bizler, bu cihana sahip olmak için değil, şahit olmak için geldik. Güzelliklere, iyiliklere, barışa, hoşgörüye, huzura ve esenliğe şahit olmalıyız. Bunun içinde milletçe birliğimizi, beraberliğimizi koruyarak, daha da perçinleştirmeliyiz.” şeklinde konuştu.

‘Manisa İçin Ortak Akıl Platformu’ toplantısının amacının Manisa’nın kalkınmasını, gelişmesini planlamak ve gelecekte daha güzel ve sorunsuz bir Manisa için akıl, bilgi ve birikimlerin ortaya konması olduğunu belirten Tanrıverdi, asla siyasi bir hesap ve mülahaza içinde olmadıklarını söyledi.

Gayet saf ve temiz düşüncelerle hareket ettiklerini dile getiren Tanrıverdi, “Siyasi elbiselerimiz kapıda kaldı. Daha önceki davetlerde kimi arkadaşlarımız toplantının içeriğinden çok görüntüsüne, usulünü takılarak katkılarını verememişlerdi. Umarım bugün bu fırsat tekrar kaçmaz. Manisa her geçen gün büyüyen, gelişen bir şehirdir. Tarımdaki çeşitlilik ve rekolte, sanayideki üretim ve ihracat hepimizin gurur kaynağıdır. Manisa, deyince akla gelen değerler, simgeler, semboller hepimizin ortak değerleridir. Mesir’de, Hafsa Sultan’da, Yiğitbaş Veli’de, Yunus Emre’de, Spil’de, halılarımız da, kirazımız da, üzümümüz de, hepsi bizimdir. Manisaspor da, Akhisar Belediyespor da bizimdir. Artık bu değerlerin dünden daha çok ön plana çıkması, ülke gündemine taşınması ve tanıtımının yapılması gerekmektedir.” diye konuştu.

Manisa’nın artık korkulu rüyasına dönüşen çöplük konusunun, birinci sorun olduğunu belirten Tanrıverdi, ikincisi meselinin ise Manisa’ya yeni bir üniversite kurulması konusu olduğunu kaydetti.

Çöplük konusunda Manisa artık daha çok bu endişe ile karşı karşıya bırakılmaması gerektiğinin altını çizen Tanrıverdi, “Çöp sorunu gündemimizden bir an önce kalkmalıdır. Bu konuda daha öncede söylediğim gibi belediyemiz kararını vermelidir. Yeni alan mı bulunacak yoksa eski alana mı yapılacak? Siyasiler olarak, bizden bir destek ve talepleri varsa yerine getirmeye her zaman hazırız. Şu ana kadar bu konu ile ilgili olarak Belediye Başkanının herhangi bir talebi olmadı. Manisa hepimizindir. Yardımcı olunacak ne varsa bundan kaçmayız, kaçamayız. Çöp sorunu ortak sorunumuzdur, halk ve çevre sağılığı önemlidir. Manisa’ya gelecek bir hizmeti, akacak bir geliri engellemeyi asla düşünemeyiz. Bu Manisa’ya yapılacak en büyük haksızlık olur.” dedi.

Toplantıya Tanrıverdi’nin yanı sıra Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Milletvekilleri Muzaffer Yurttaş, Uğur Aydemir, MHP Milletvekili Erkan Akçay, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.