Ray Hırsızları Yakalandı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı İshakçelebi beldesinde 700 metre uzunluğundaki tren raylarının bağlantı vidalarını sökerek çalan 3 kişi, jandarmanın takibi sonucu yakalandı.

Ray Hırsızları Yakalandı
Edinilen bilgiye göre, bölgede görevli jandarma ekipleri, önceki gece saat 21.00 sıralarında tren yolu üzerinde bulunan şahıslardan şüphelenerek takibe aldı. Jandarmayı fark edince yaya olarak kaçmaya başlayan 3 zanlı, belde halkının da yardımıyla köy içerisinde yakalandı. Olay yerinde yapılan incelemede şüphelilerin 700 metre uzunluğundaki tren hattındaki vidaları sökerek çuvala koydukları ve toplam ağırlığının bin 500 kilogram olduğu tespit edildi. Yakalanan N.H, T.Ö. ve A.İ., sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi

Manisa İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, "Hırsızlıkla mücadele kapsamında etkin tedbirlerin devreye sokulduğu ilimiz genelinde emniyet ve asayişin korunması ve halkımızın huzur ve güveninin artırılması maksadıyla başlatılan çok yönlü çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi .
Kaynak: İHA