Ölen Kocasından Kalan Parayla Aldığı Ev Sular Altında Kaldı

Samsun’da ölen eşinden kalan parayla aldığı ev ve eşyaları sel suları altında kalan 2 çocuk annesi kadın yetkililerden yardım istiyor.

Ölen Kocasından Kalan Parayla Aldığı Ev Sular Altında Kaldı
Samsun’da yaşanan sel felaketlerinde farklı dramlar ortaya çıkıyor. Atakum ilçesinde 17 yıl önce eşini kaybeden ve eşinden kalan parayla Yeni Mahalle Atakent mevkisinde bir binanın zemin katında ev alan ve 2 çocuğuyla birlikte yaşayan Nuray Özkan (40), Son 3 günde yaşanan sel felaketlerinde evi sularla doldu, eşyaları ise kullanılamaz hale geldi.

Yetkililerin kendisine 3 gündür yardım etmediklerini, evinin ve eşyalarının sel suları altında kaldığını belirten Nuray Özkan, gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı. Sel sularına uykuda yakalandıklarını belirten Nuray Özkan, “Ölümden döndük, komşular uyandırdı. Sel suları uykudayken evimizi bastı. Dere yatağımıymış bilmiyordum. Evimiz sel suları altında kaldım, eşyalarımız kalmadı, 2 çocuğumla sokakta kaldım. 1 ay önce taşındım, eşyalarımı 1 ay önce almıştım. Eşimden kalan para ile bu evi almıştım, param buraya yetmişti. Bende üst katlarda oturmak isterdim ama olmadı” dedi.

2 çocuk annesi Özkan, yetkililerin kendisine yardım etmesini istedi .
Kaynak: İHA