Ödemiş Fuarı İçin Stant Satışları Başladı
Ödemiş Belediyesi tarafından her yıl kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3 Eylül Milli Fuarı, 28. kez kapılarını açacak.

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, "27 yıldır düzenlenen ve Türkiye’de tek kalan, milli fuar olma özelliğini koruyan Ödemiş Milli Fuarı, havzamızın ticari hayatına büyük canlılık getirmektedir. Ödemiş ve çevresinin yanı sıra Türkiye’nin her bölgesinden katılım sağlanması için çalışmalar sürdürüyoruz. Amacımız, alıcı ve satıcının buluştuğu fuarı gerçek bir fuar olarak düzenlemektir” dedi.
Fuar alanında yaklaşık 100 teşhir, 150 satış olmak üzere toplam 250 standın planlandığı, sivil toplum kuruluşlarına ücretsiz olarak verilen 3x3 ebatlarındaki stantların, firma ve kuruşlara 500 TL olarak satıldığı bildirildi.
