Metin Burma: 'Çözüm Üretelim'

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bu halk bu kadar sıkıntıyı hak etmiyor. Artık sel konusunda kararlı olalım, çözüm üretelim. Sel sorunu ancak kararlılıkla çözülebilir” dedi.

Metin Burma: 'Çözüm Üretelim'
Atakum Son yılların en yağışlı mevsimini geçirirken, yükseklere yağan yağmurlar, sel kapanlarını da kırarak, özellikle Affanlı ve Çobanözü Derelerinin taşmasına neden oldu.

Yaşanan sel felaketlerinin ders alınmadığı takdirde aynı hasarı vermeye devam edeceğini belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bu halk bu kadar sıkıntıyı hak etmiyor. Artık sel konusunda kararlı olalım, çözüm üretelim. Sel sorunu ancak kararlılıkla çözülebilir. Alt yapı ve yüzeysel suların kendi sorumluluk alanında olmamasına karşın, ‘bana ne’ demeyerek, elini taşın altına koymaya hazırım. Yapılacak her ortak projeye maddi ve manevi destek vereceğim. Halkın mağduriyetini giderecek her çalışmanın içinde olmak ve çözüm üretmek için ben varım” şeklinde konuştu.

PAY-MER’DEN SELZEDELER İÇİN KAMPANYA
Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi(PAY-MER), selzedeler için,”Şimdi Birlikte Olmanın Tam Zamanı” sloganı ile yardım kampanyası başlattı. Giyecek ve yiyecek başta olmak üzere çeşitli eşya yardımlarının da yapıldığı selzedelere, daha çok yardım yapılabilmesi için Atakumluları göreve çağıran PAY-MER yetkilileri, “Yardımsever Atakumluların daha önce Van kampanyasına verdiği desteği biliyoruz. Selzedeler için düzenlenen kampanyaya da sahip çıkacaklarına inanıyoruz” dediler
Kaynak: İHA