İki Amcasını Yaralayan Zanlı Yakalandı

Şanlıurfa’da iki amcasını silahla yaralayan ve kendisini yakalamak isteyen polislere ateş açarak kaçan Mehmet Ali G., operasyon sonucu yakalandı.

İki Amcasını Yaralayan Zanlı Yakalandı
Geçen hafta Tepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Mehmet Ali G. tartıştığı amcası Enver G.’yi silahla yaralayarak kaçtı. Mehmet Ali G.'nin daha önce bir amcasını daha silahla yaraladığı tespit edildi. Polis ekipleri, adam yaralama, uyuşturucu bulundurma gibi çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu öğrenilen zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Zanlının Eyübiye semtinde bulunan Şıh Maksut Türbesi yakınlarında saklandığı bilgisini alan ekipler, buraya operasyon düzenledi.

Çok sayıda polisin katıldığı operasyonda Mehmet Ali G., polise silah sıkarak izini kaybettirdi.

Zanlıyı takibe alan polisler, Sırrın Mahallesi'ne de operasyon düzenleyip Mehmet Ali G.’yi kovalamaca sonucu yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlı emniyette alınan ifadesinin ardından sağlık kontrolleri yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Burada sağlık kontrolleri yapılan Mehmet Ali G., basın mensuplarının amcanızı neden yaraladınız sorusu üzerine, "Babama çok işkence yaptılar o yüzden yaptım. Pişmanın ama ceza alırsam onların canı daha çok yanacak" diyerek amcalarını tehdit etti. Zanlı, daha sonra Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi .
Kaynak: İHA